ßenim Foruma Hoşgeldiniz!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Her konulardan Eylence ...

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

KiM DaHa İnAtÇı?:=)

4 posters
YazarMesaj
gülo

gülo

KiM DaHa İnAtÇı?:=) Empty
MesajKonu: KiM DaHa İnAtÇı?:=)   KiM DaHa İnAtÇı?:=) Icon_minitimePerş. Kas. 13, 2008 5:19 pm

Temel,İdris ve Dursun kahvede oturmuş,hepsi de en inatçının kendisi olduğunu iddia edıyorlarmış
İdris,’En inatçı benım’demiş.’Gecen kış eve bıraz geç kaldım.Lapa lapa kar yağıyor ,havada kararmiştı.Kapıyı çaldım.Hatice ’kim o’ deye seslendi.Bilmıyor mu o saatte benden başka kımsenın gelmeyeceğinı?Sabaha kadar kapıyı caldım.O ’Kim o’ dedi.İnadımdan sesımı cıkarmadımi
Dursun atılmış’ oda bişey mi.Dişim ağırıyodu,dişçiye gıttım.’Şu ağrıyan dişimi cekıver’ dedim.Dişçi ’hangisi’ dıye sordu.’O kadar okumuşsun dişçi olmuşsun,sen bılmıycesınde ben mı bılecem’dedim.
Bir dişimi cektı.Sordu:Bu mu?hayır dedım
İkinçi dişimi cekti.Sordu:bu mu? inadımdan söylemdım 7. dişten sonra bulabildi.
Temel gülmüş. ’İkinızde inatcısınız,biliyorum ama benim kadar olamazsınız.Fadıme’yle evlendiğimiz gece ’Başim ağrıyor,canım ıstemıyor’dıye bir sürü bahane uydurdu,beraber olamadık.Ondan sonrada kendısı ıstedi ama, inadımdan o gün bügündür ben yapmıyorum.

Dursunla,İdris birlikte atılmişlar: ’Atma be Temel 17 yaşindaki Ayşe’yle, 14 ündeki Oruç kimden?
Temel biraz düşünmüş bir off cekerek
-Valla inadımdan onuda sormadımm
Laughing
Admin
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: KiM DaHa İnAtÇı?:=)   KiM DaHa İnAtÇı?:=) Icon_minitimeSalı Kas. 18, 2008 9:09 pm

xDxD xD Yarıldım walla:D lol!
http://www9.forumburundi.com
aysegl

aysegl

MesajKonu: Geri: KiM DaHa İnAtÇı?:=)   KiM DaHa İnAtÇı?:=) Icon_minitimeÇarş. Kas. 19, 2008 3:29 pm

KomeDi Very Happy
http://www9.forumburundi.com
Adminin Karısı xD
Admin
Admin
Adminin Karısı xD

MesajKonu: Geri: KiM DaHa İnAtÇı?:=)   KiM DaHa İnAtÇı?:=) Icon_minitimePerş. Kas. 20, 2008 5:41 pm

Hehehehhe xD inaDım inaT Very Happy

KiM DaHa İnAtÇı?:=)
1 sayfadaki 1 sayfası